Bli med på laget!
Meny
Meny

Vi i Baker Nordby er en engasjert gjeng som brenner for å gi kundene våre god mat og en hyggelig opplevelse. Vi har mye å gjøre i kaféene og trenger derfor hjelp av deg som kunne tenke deg å bli med på laget og videreføre den gode atmosfæren vi har i kaféene!

Om Baker Nordby

Baker Nordby er et tradisjonsrikt bakeri og konditori som lager kaker, boller og surdeigsbrød. Vi er en familiebedrift som har holdt på siden 1908. Grunnlagt av Karl Paul Nordby som åpnet sitt første utsalg på Tøyen. Vi har i dag 27 kaféer i Oslo og omegn med bakeri og hovedkontor på Hauketo. Bakeriet er et sertifisert håndverksbakeri. Håndverksbakeri er en sertifisering som skal tydeliggjøre for forbrukerne de bakerier som er med på å opprettholde en ekte håndverkstradisjon i Norge.

Den gode baksten starter med de gode råvarene. Korn i kakene, melk i muffinsene og fløte i fyllet. Rett og slett fra jord til bord. Slik bakte vi i 1908, og slik vi baker i dag. Hos Baker Nordby får du tradisjonelle bakevarer som kanelboller, surdeigsbrød, kaker – og deilig påsmurte rundstykker til lunsj.

Ledige stillinger

Begynner du å jobbe hos oss får du …

  • Et unikt samhold preget av god energi, samarbeid, stolthet og tillit
  • Lære å ta del i beslutningsprosesser, varebestillinger og annet administrativt
  • Personlig og faglig utvikling om baking, surdeig, bakervarer, pizza, servering, service og kommunikasjon
  • Jobbe i et sertifisert håndverksbakeri som bruker norske råvarer, opprettholder håndverkstradisjoner, har faglært arbeidskraft og er en godkjent læringsbedrift.
  • Tett kontakt med administrasjon